Pronat komerciale si pjesët e sipërme të rregullimit ia vlen

Shumë nga ata në biznesin e pasurive të paluajtshme i kanë konsideruar gjithmonë pronat komerciale si fiksues të shkëlqyeshëm. Dhe me numrin e madh aktualisht të objekteve tregtare të përjashtuara, ju mund të gëzoni mundësinë për të fituar më shumë.

Pse Foreclosures si Fixer Uppers shtëpitë për shitje pa pagesë Durres

Është vërtetuar prej kohësh se në krahasim me pronat e tjera ekzistuese të paluajtshme për shitje, detyrimet e marrjes — qofshin ato para-foreclosures, foreclosures në ankand ose sekuestrime bankare — mund t’u ofrojnë blerësve një mënyrë për të kursyer shumë para.

Arsyeja për këtë është mjaft e thjeshtë. Pronat me probleme zakonisht shiten me një shumë që është dukshëm më e vogël se vlera e tyre aktuale e tregut. Shitësit, më shpesh bankat, madje mund të bien dakord të ulin çmimin e listës në mënyrë që të reduktojnë inventarin e pronave të riposeduara dhe të paktën të rikuperojnë disa nga humbjet e tyre.

Rregullimi i pronave komerciale

Ashtu si do të bënit një shtëpi repo, ju duhet të jeni në gjendje të përcaktoni shkallën e riparimit ose rinovimit të nevojshëm që prona tregtare të jetë e banueshme. Natyrisht, do të kërkosh shërbimet e një inspektori profesionist për të kontrolluar çdo cep dhe çarje. Ky inspektim është shumë i rëndësishëm nëse doni të shmangni çdo dhimbje koke në të ardhmen që vjen me dëmtime strukturore.

Nëse do të jepni me qira ndërtesën tregtare, duhet patjetër të konsideroni përmirësimin e pamjes së jashtme për të tërhequr bizneset që kërkojnë hapësirë ​​pune. Do të ishte gjithashtu e mençur të rregulloni parkingun dhe peizazhin. Edhe tabela duhet t’i kushtohet vëmendje e veçantë pasi rregullimi i saj mund të ndryshojë menjëherë pamjen e ndërtesës.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *